Ofte stilte spørsmål

84091760.jpg

Hvor lang tid tar det før jeg har vognposen
Normalt sett tar dette ca tre uker, men i perioder med stor pågang kan det ta lengre tid. Vi ber om forståelse for dette.

Hvis posen kjøpes i forbindelse med Baby Showers, dåp og andre anledninger med bestemt dato, er det fint om man oppgir dette ved bestilling. Ta i så fall kontakt med oss direkte  -  post@risarosa.no. 

Hvor er vognposen produsert?
RisaRosas vognposer er designet og håndlaget i Norge.

Når det er behov for å åpne opp for hull til seler, gjøres det enkelt på følgende måte:
Ta ut dyndynen.
Lag et lite snitt i midten av markeringen og klipp deretter ut til hver side så stort/langt hull som du trenger for å få selene gjennom.
Dette gjøres først i foret, så i dundynen og til slutt i strikkedelen (ryggen) på posen.
Du åpner kun de hullene som du har behov for!

risarosa_vogn.png

Hull til seler... eller ikke ?
Det er ikke mulig å sende inn en vognpose for å få den klargjort for hull til seler hvis den er bestilt/kjøpt uten. Dette er en stor og tidkrevende jobb som må gjøres før posen sys sammen. Det går helt fint å bruke posen uten. Det er også mulig å kjøpe vanlige gå/vognseler som tas på barnet for så å festes til vognen. Dette fungerer utmerket.

risarosa_vogn.png

Hvordan vasker jeg vognposen?
Trekket og dynen vaskes separat. Ullposen vaskes på 30 grader ullprogram og tørkes gjerne liggende på et tørkestativ på bad med varmekabler. Snu posen underveis i tørkingen. Har du fått en vanskelig flekk på fóret er det lurt å forbehandle denne med for eksempel litt Blenda Sensitiv. Skyll godt av for hånd og vask deretter hele vognposen i maskinen. Vi anbefaler MILO. Dundynen vaskes på 60 grader og tørkes godt i trommel, gjerne sammen med en tennisball eller to.

Farger posen av?
Nei. Posen farger IKKE av . Følg vaskeanvisningen og posen holder seg like fin.

risarosa_vogn.png

Angrerett og reklamasjon?
I henhold til gjeldende lover og regler har du alltid 14 dagers angrerett. Det vil si at du som kunde alltid har åpent kjøp i 14 dager fra du henter ut pakken. Retur forutsetter at varen leveres tilbake til oss i sin opprinnelige stand med merkelapp og emballasje. Om du ønsker å angre ditt kjøp skal varen returneres til oss innen 14 dager fra vi har fått beskjed. Ønsker du å reklamere på en mangel eller en defekt på varen, ta kontakt med oss -  post@risarosa.no.

Er vognposen sikker å bruke?
RisaRosas vognposer er testet av SIFO ( Statens Institutt for Forbruksforskning) forantennelighet.
Klikk her og last ned testrapporten i pdf-format

Hvor lang er vognposen og hvor lenge kan barnet bruke den?
Vognposen er ca. 100x50cm og kan brukes til barnet er rundt to år. Materialet er fleksibelt og noe tøyelig, og vil derfor gi noen centimeter ekstra både i bredde og lengde. Den passer i alle vanlige barnevogner.

Jeg finner ikke ønsker fargekombinasjon, hva gjør jeg?
Finner du ikke de fargene du er på jakt etter? Kontakt oss og vi skreddersyr din vognpose med farge- og mønsterkombinasjoner basert på våre kolleksjoner. (Med forbehold om tilgjengelig garn og stoff.)

Hvorfor er de siste trinnene i kassen på engelsk?
Vår hjemmeside er tilrettelagt for et internasjonalt publikum og vi har derfor valgt å ha språket i kassen på engelsk.