Nettbutikk

Finner du ikke det du leter etter? Har du spørsmål eller ønsker å få din egen fargekombinasjon? Kontakt oss | Tlf (+47) 900 71 229

DSC_7603.jpg
 

Vognposer

RisaRosa tilbyr 12 kolleksjoner som omfatter alt fra lette sommerposer til vinterposer med dun. Alle posene kan klargjøres for hull til sele. Klikk på linken nedenfor for en oversikt over kolleksjonene.

 

tilbehør

Her finner du nyttige ting som oppbevaringsposer, kosetepper, sokker, luer, hårbøyler m.m. Disse produktene blir laget i begrenset antall, og sortimentet endres i løpet av året.

"ULLPOSEN"

På jakt etter et billigere alternativ? I en begrenset periode tilbyr vi "Ullposen" til knallpris. Designet er inspirert av RisaRosas vognposer, men de er ikke produsert av RisaRisa.

vognhjerter

Gjør helheten perfekt med et matchende vognhjerte. Hjertene kommer i ulike varianter. Noen er i hel strikk, andre har bomullsstoff på baksiden. Hjertene har velurtråd som festes til vognen.

 

One of a kind

Fra tid til annen tilbyr vi unike produkter i et meget begrenset antall. Dette kan være spesielle vognposer, spennende tilbehør m.m. Disse produktene vil du finne på denne siden.

Bilstolposer

Mykt og behagelig, også når man er på farten med bil. Posene er laget i deilig,  myk bomullsvelour med dundyne inni. I likhet med våre vognposer kan også bilstolposene klargjøres for hull til seler.

 

Dukkevognposer

Som mor, så datter... Denne lille skjønnheten av en dukkevognpose er laget på samme prinsippet som vognposene. Det er 100 % ull foran og på hodedelen. Bak er det stoff. Fiberdyne inni.