Gavekort fra RisaRosa

Gavekort fra RisaRosa

from 300.00

Usikker på hva du skal gi i gave? La den heldige få velge selv. En håndlaget vognpose, nydelige vognhjerter, dukkeposer, unike "one of a kind" produkter... gavekortet kan benyttes til alle produkter på vår hjemmesiden.

Velg mellom følgende valører:
Kr 300  |  Kr 500  |  Kr 1.000  |  Kr 1.500  |  Kr 2.000

Vognpose* uten klargjøring for hull til seler: Kr 2.999
Vognpose* med klargjøring for hull til seler: Kr 3.299

*Egne priser gjelder for "One of A Kind".

Du vil motta et elektronisk gavekort med en unik kode. Denne koden oppgir mottageren av gavekortet i kassen ved betaling. Verdien på gavekortet blir deretter trukket i fra totalbeløpet.

Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.
Gavekort refunderes ikke.

 

Elektronisk gavekort: Praktisk, enkelt og raskt.
Slik fungerer det:

Velg verdi på gavekortet. Deretter skriver du en hilsen til mottageren. Du kan velge å sende gavekortet til din- eller mottagerens e-postadresse. Sørg for å velge riktig slik at du ikke sender gavekortet til mottageren ved en feiltagelse - og ødeøegger en eventuell overraskelse. Mange velger å sende det til seg selv slik at man kan skrive ut gavekortet og gi det en personlig innpakning.

Når kjøpet er fullført, mottar du en e-post med gavekortet i pdf-format. Gavekortet har en unik kode som mottageren oppgir ved betaling. Verdien på gavekortet blir deretter trukket i fra totalbeløpet.

Gavekortet som du mottar pr. e-post har enkel og ren utforming. Vi har derfor laget fire ulike baksider som du kan laste ned her.

Value:
Legg i handlevognen